Tuesday, May 1, 2012

Lukisan inai pengantin di tangan dan kaki yang terbaru


 Assalamualaikum.. salam hari pekerja. :)

untuk update kali ini, sy akan update secara pukal gambar-gambar sesi menginai yang lepas2. bg yang dah biasa lawat fb Inai Ace Henna mungkin dah nampak gambar ni before. tp untuk yang baru mengenali Inai Ace Henna, terimalah sedikit artistikal pieces utk anda.. :)


simple and sweet design inai untuk Amirah, Gombak bagi majlis perkahwinan beliau
bahagian tapak tangan yang senada dengan design di bahagian atas tangan

Inai full package untuk Zaireen, Ampang. corak yang harmoni. tidak sarat dan sesuai dengan adat budaya melayu yang simple dan sopan. ;p

corak inai di bahagian atas kaki dan hujung jemari. sy suka corak ni.. :)

tapak tangan yang dimahukan simple sahaja.
itu sahaja untuk hari cuti ni. semoga kita ketemu lagi. buat pengantin yang baru nak berinai dan berminat menggunakan perkhidmatan kami, sila hubungi sy di fb Inai Ace Henna ataupun anda boleh terus isi borang di bahagian Borang Tempahan. terima kasih kpd para pengantin yang sy sudah inaikan. semoga perkahwinan anda kekal abadi, hingga akhir hayat dan sentiasa dirahmati Allah.. :)

nota jari berinai: seronok kalau tengok pengantin suka. :)

2 comments:

eyqa amin said...

oh, yeya..itu sgt......cANtek!!!

nak jugak~~~~~ =.='

khalidahmacambaguss~O_o said...

tq cyg...:)